Wie ben ik
Hoe werkt Allfa Coaching?
Werkervaring
Tarieven
Contact

Kindercoaching
Tienercoaching
Opvoedcoaching
MatriXcoaching
Jassentechniektherapie


Tienercoaching


Wanneer tienercoaching?
Ben je 12 jaar of ouder dan kan het je erg helpen als er iemand zonder oordeel naar je luistert naar alles waar je mee zit. Misschien wil je meer zelfvertrouwen of heb je last van faalangst of wordt je gepest op school. Het kan ook zijn dat je problemen ervaart  in de omgang met anderen, bv. je ouder(s), leerkrachten of vriend(inn)en.

Samen werken we aan oplossingen voor dat wat je dwars zit of misschien heb je een wens om iets te leren wat nu even niet zo goed lukt?

Soms komen tieners naar een coach omdat hun ouder(s) het een goed idee vinden. Ik vind het belangrijk om te vertellen dat ik alléén met jou ga werken, als jij het ook een goed idee vindt. Daarom is het handig elkaar een keer te ontmoeten, zodat je zelf uit kunt vinden of het iets is voor jou. Ook moet je weten dat alles wat je mij vertelt in principe vertrouwelijk is!

In onze gesprekken zal ik vragen stellen en gaan we ontdekken wat je wilt leren. Het belangrijkste is dat jij je beter zult voelen en vertrouwen krijgt in jezelf, zodat je daarna weer helemaal zelf door kan gaan!

Een coach hebben is trouwens heel gewoon. Iedereen die verder wil heeft tegenwoordig een coach. In de sport, de politiek, op school. Je bent echt niet de enige. Het is dus niks om je voor te schamen, integendeel. Je wilt gewoon verder en je doet er iets aan. Dat is pas stoer!

 

Aanmelden
Je kunt je via de mail of telefonisch aanmelden. Na je aanmelding neem ik contact met je op voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of er een ‘klik’ is. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Aan het eind van het intakegesprek besluiten we samen of we een coachingstraject ingaan. Als je een coachingstraject in wilt gaan heb je toestemming nodig van (één van je) ouder(s)

Een vervolggesprek duurt ± 50 min.

Het is mogelijk dat er een aantal sessies wordt bepaald, maar het kan ook zijn dat het na één sessie klaar is. Je kunt - wanneer nodig en / of gewenst - altijd bellen voor een vervolgafspraak