Wie ben ik
Hoe werkt Allfa Coaching?
Werkervaring
Tarieven
Contact

Kindercoaching
Tienercoaching
Opvoedcoaching
MatriXcoaching
Jassentechniektherapie


Wie ben ik?

Ik ben enthousiast, gemotiveerd, hou van uitdagingen en ben geïnteresseerd in mensen en alles wat hen beweegt.

Vanaf 2003 werk ik als opleider, trainer en beroepscoach. In 2011 heb ik mijn coachingsvaardigheden verder uitgebreid met kinder-, tiener en opvoedcoaching. Het fascineert mij wat mensen (jong en oud) beweegt om wel of juist niet in beweging te komen.

Hoe komt het dat kinderen en ouders elkaar soms even niet meer begrijpen of last hebben van allerlei omstandigheden die ertoe leiden dat ze niet (meer) in staat zijn alles uit zichzelf te halen en plezier te hebben in de dingen die ze doen. Wat zijn hun drijfveren. Wat motiveert hen en wat belemmert hen.

Ik geef kinderen en tieners geen kant en klare oplossingen, maar help hen bij het zelf vinden van oplossingen. Mijn ervaring is dat deze aanpak motiverend en stimulerend werkt om de nieuwe koers vast te houden.

Als coach, maar ook vanuit mijn eigen ervaringen als moeder van drie volwassen kinderen, weet ik dat het opvoeden van kinderen soms veeleisend kan zijn voor ouders. Het geeft mij ongelooflijk veel voldoening om ouders hierin te ondersteunen, zodat opvoeden (weer) leuk wordt.

Ik neem deel aan intervisiegroepen en volg workshops om scherp te blijven op mijn vakgebieden.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches). Accreditaties van gevolgde opleidingen: EMCC, CRKBO, KTNO en de beroepsorganisaties BATC, VBAG, NWP en VIV.